massa kleuren

Massa kleuren

Heb je genoeg van de “goede raad” van je nonkel, je buurman, de “objectieve” verkoper of van wikipedia? Alle info die je nodig hebt over in de massa gekleurde PVC-profielen, hier verzameld op één enkel website.

PVC wordt soms ook nog in de massa gekleurd. Er worden dan kleurpigmenten aan de PVC toegevoegd, zodat deze kleur zich overal vermengt. Vandaar “in de massa kleuren”. Bemerkingen bij het in de massa kleuren zijn dikwijls dat de kleur er na verloop van tijd matter en valer uitziet. Dit komt doordat het kleurpigment de neiging heeft om door temperatuursverschillen en weersinvloeden naar de buitenzijde van het profiel te bewegen.

Duidelijk of nog niet helemaal?

Heb je genoeg info gekregen over MASSA KLEUREN of zit je nog met vragen? Stuur ons je vraag en we trachten je hiermee te helpen of je door te sturen naar één van de specialisten op “het veld”.

Heb je een andere mening dan wat in het artikel over MASSA KLEUREN geschreven staat? Ook dat mag je natuurlijk doorsturen.

Alle “raaminfo” is welkom 😉

Heb je vrienden, kennissen of familie die gaan bouwen? Raad hen dan www.raaminfo.be aan, voor alle info, verzameld op 1 site.