structuurfolie - alle info en interessante tips en bedenkingen die je nodig hebt over buitenschrijnwerk vind je op www.raaminfo.be

Structuurfolie

Heb je genoeg van de “goede raad” van je nonkel, je buurman, de “objectieve” verkoper of van wikipedia? Alle info die je nodig hebt, hier verzameld op één enkel website.

PVC-fabrikanten kiezen meestal voor een structuurfolie die aangebracht wordt op de buiten- en/of binnenzijde van het profiel. Deze structuurfolie is specifiek ontworpen om UV-bestendig te zijn, kleurvast en krasvast. In deze folie wordt dikwijls een houtnerfstructuur of korrelstructuur in aangebracht. Een bijkomend voordeel is dat de profielen op die manier ook anti-statisch worden. Ze zullen dus niet de neiging hebben om stof en vuil aan te trekken. Dit kan wel al eens het geval zijn bij de profielen die in de massa gekleurd zijn.

Nadeel hiervan kan zijn dat het aantal kleuren (lees: het aantal structuurfolies dat op stock genomen wordt door de fabrikant) beperkt is.

Duidelijk of nog niet helemaal?

Heb je genoeg info gekregen over STRUCTUURFOLIE of zit je nog met vragen? Stuur ons je vraag en we trachten je hiermee te helpen of je door te sturen naar één van de specialisten op “het veld”.

Heb je een andere mening dan wat in het artikel over STRUCTUURFOLIE geschreven staat? Ook dat mag je natuurlijk doorsturen.

Alle “raaminfo” is welkom 😉

Heb je vrienden, kennissen of familie die gaan bouwen? Raad hen dan www.raaminfo.be aan, voor alle info, verzameld op 1 site.